Mirësevini në Restorant Reka!

Restorant “REKA” është ndërtuar në vitin 2002 nga Qerim Reka dhe familja e tij, duke u mbështetur në traditën gastronomike shqiptare në përgjithësi, si dhe asaj dibrane në veçanti, si rrjedhojë e rrënjëve familjare të të zotërve të këtij restoranti. E gjithë puna në këtë restorant është e organizuar nga kjo familje.

Restoranti

Gatimet

Evente

Restorant “REKA” është ndërtuar në vitin 2002 nga Qerim Reka dhe familja e tij, duke u mbështetur në traditën gastronomike shqiptare në përgjithësi, si dhe asaj dibrane në veçanti, si rrjedhojë e rrënjëve familjare të të zotërve të këtij restoranti. E gjithë puna në këtë restorant është e organizuar nga kjo familje. Këtu mund të gjeni gjithashtu recetat e familjes Reka, të ruajtura me fanatizëm brez pas brezi. Eksperienca e punës së Qerim Rekës në disa nga hotelet më prestigjioze të vendit si Hotel Tirana International, Drejtoria e Pritjes dhe Shërbimit Qeveritar, etj, kanë bërë të mundur që në këtë restorant të gjeni një shërbim cilësor në të gjitha drejtimet.

Gatimet e krijuara me kujdes dhe dashuri nga guzhina jone ekselente kerkojn vererat me cilesore.Per kete Restorant Reka ka menduar duke krijuar kantinen e restorantit mbushur plot me verera cilesore.Ketu do te gjeni verera duke filluar nga prodhimi i shtepise e deri ne marka te njohura boterisht.Per me teper informacion shfletoni listat e vererave.

REZERVO NJË TAVOLINË

Plotësoni formularin me kërkesat tuaja